Skip to content

INFORMATION OM COVID-19 OG REJSEVEJLEDNINGER

%pointofinterest%

Hold dig orienteret

Nedenfor har vi samlet det vigtigste du skal vide som rejsende til og fra Aalborg Lufthavn. Hold dig altid orienteret om gældende rejserestiktioner og rejsevejledninger før, under og efter din rejse.

Information fra de danske myndigheder:

Coronasmitte.dk 

Udenrigsministeret

Information før afrejse

Det anbefales, at du før din rejse tager udgangspunkt i de retningslinjer, du får fra det fly- eller rejseselskab, hvor du har bestilt din rejse. Derudover skal du, udover indrejsekrav, være bekendt med lokale restriktioner for det land, du rejser til.

Restriktioner i Europa

%pointofinterest%

Rejser til og fra Aalborg Lufthavn

Udenrigsministeriets råd og rejsevejledninger kan du læse mere om via nedenstående link.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Rejser du inden for de danske grænser – herunder til og fra København og Bornholm – er der ikke krav om hverken fremvisning af negativ test eller isolation. Særskilte rejsevejledninger gælder for Færøerne og Grønland.

Har du spørgsmål op til en rejse kan du via linket nedenfor finde de fleste svar du søger, som bliver tilpasset de gældende rejserestritioner.

Spørgsmål og svar på coronasmitte.dk

%pointofinterest%

COVID-19 test i lufthavnen

I Aalborg Lufthavn kan du ved ankomst og afgang i Aalborg Lufthavns terminal få en PCR-test mod betaling ved PentaBase. 

Til venstre for hovedindgangen finder du testcenteret fra PentaBase, der har åbent fra 08.00 til 16.00 mandag-fredag, helligdage 8-12 og lørdag/søndag 8-14.

Lørdag den 25. juni er der lukket.

OBS: Der kan forekomme ændrede åbningstider. Vi opfordrer til, at du altid tjekker åbningstiderne på Penta Bases hjemmeside via nedenstående link.

Læs mere om teststedet nedenfor.

PentaBase's PCR-test