Skip to content

SOLRIGE BARCELONA

Der er noget helt specielt ved den spanske by, Barcelona, hvor solen står højt og den hyggelige spanske atmosfære nærmest byder op til dans. Byen er fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i særklasse, hvilket er med til at gøre byen til én af de smukkeste storbyer i Europa. 

Byen er ideel for et vidunderligt citybreak fra hverdagens stres og jag eller en længere ferie, hvis du ikke kan få nok af solen, varmen og den gode mad. Udover den verdenskendte fodboldklub, FC Barcelona, huser byen også nogle af verdens smukkeste, arkitektoniske værker. Det kan klart anbefales at tage en tur til denne fantastiske storby eller bruge Barcelona som et springbræt til dejlige ferieoplevelser udenfor byen. 

Find rejse til Barcelona

Praktisk information

Når du lander i Barcelona Lufthavn, kan du vælge at rejse med bus eller taxa til selve byen. Her anbefales det at arrangere dette på forhånd.

På din ferie i Barcelona kan du nemt benytte den kollektive trafik, hvor der er både busser og metro. Skal du hurtigere frem, er det nem at få fat på en taxa.

Oplevelser og seværdigheder er der mange af i Barcelona – hvad enten du er til shopping, madoplevelser, kultur eller bare afslapning på stranden.

Læs mere om Barcelona på StorbyGuide.dk 

Lignende destinationer