Skip to content

ITALIENS SMUKKESTE OMRÅDE

Toscana er muligvis Italiens smukkeste region, og naturen er noget af det skønneste ved Toscana.

Området mellem Pisa, Firenze og Siena består af bløde bakker og smalle dale, der er betagende smukt dækket af kornmarker, skov, vinplantager og olivenlunde.

Toscana byder på masser af varme i løbet af sommeren, så er du til dejlige sandstrande, så er der rig mulighed for solbadning og afslapning langs kystens mange strande.

Historien i Toscana er præget af middelalderen og renæssancen, hvor blandt andet store personer som Dante, Da Vinci og Machiavelli har haft stor betydning. Ligeledes findes monumenter fra både Etruskerne og Romernes storhedsperioder. Der er ingen mangel på historiske udflugter i et skønt ferieparadis som Toscana.

Find rejse til Toscana

Praktisk information

Find flyafgange til Toscana her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Toscana er et stort område, så transportformen kommer an på, hvad du forventer af din ferie. Skal du langt omkring til forskellige vingårde og nyde naturen, så kan det være en fordel at leje en bil. Skal du til gengæld ind i de større byer som for eksempel Firenze, så kan egen bil ikke anbefales. Her er det bedst at benytte busser og sporvogne eller simpelthen bare gå rundt og nyde byen.

Rejs til Toscana

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer